dilluns, 30 de novembre del 2009

9ª Trobada btt de Xerta

Aquest diumenge 28 uns 14 membres de la Unió Ciclista Santa Bàrbara ens vam desplaçar a Xerta, on els companys de La Moleta ens havien preparat un recorregut de bici de muntanya eminentment enduro, amb alguns tocs de free-ride amb pasarel.les de fusta tipus bike-park incloses.
Hi va haver de tot: pujada llarga d'asfalt, senderes ràpides, tècniques, camins, uns 32 quilòmetres de marxa btt ben senyalitzats i amb gent als creuaments conflictius; avituallaments correctes i rostida amb caferet. En fi un any més, i ja en vam 9, una trobada ben organitzada com ja ens tenen acostumats els xertolins.


RECULL DE FOTOS aquí...

dilluns, 23 de novembre del 2009

1ª MARXA BTT FIRA DE L'OLI

Un total de 142 participants van prendre part aquest diumenge 22 de novembre en la 1ªMARXA BTT DE LA FIRA DE L'OLI DE SANTA BÀRBARA. Trenta minuts més tard de l'hora prevista, a les 9.30, degut a la inesperada afluència de participants no pre-inscrits, es va efectuar la sortida davant del pavelló d'esports i entre les onze i la una vam fer l'esmorzar-rostida a l'àrea de mig ambient de la població de Godall; donant per finalitzada la Marxa pels voltants de les dos de la tarda. Tot va transcórrer amb normalitat llevat d'un únic accident d'un dels participants, amb un fort cop a la cara amb ferida oberta, al començament de la nova sendera de Les Palometes que ens va obligar a l'organització a traslladar-lo al CAP de Santa Bàrbara però que no va tenir conseqüències negatives.



Des de la Unió Ciclista Santa Bàrbara volem agrair a tots els participants la seva assistència i fer una menció especial als clubs amb més participants: La Moleta btt de Xerta 13 participants, Montbike d'Amposta 11 participants i La Penya Ciclista Sant Marc de Camarles Amb 6 participants.
També un especial agraïment al tots els patrocinadors: ajuntaments i empreses de la comarca, i a tota la gent, socis i no socis que ens ha ajudat a fer possible aquesta 1ºMARXA BTT FIRA DE L'OLI DE SANTA BÀRBARA.

LES FOTOS AQUÍ.....
MÉS FOTOS......