diumenge, 18 d’abril del 2010

1ªQUEDADA BTT UCSB

Un total de 37 bikers hem pres part en la primera quedada btt que organitzem com a club. Finalment tot i un cel amenaçador el temps ens ha acompanyat i em disfrutat d'un matí de bici de muntanya dels que fan afició, tant per l'assistència com el bon rotllo existent.
 Després de les salutacions pertinents, la foto de rigor i de comentar les baralletes d'alguns pels xats d'internet, comencem la ruta prevista amb moltes ganes. Arribem a la primera sendera on ja es pot veure la nova senyalització que estem fent a les senderes de la Serra de Godall. Només lamentar una caiguda aparatosa al final de la nova sendera de Vilallarga d'un company de Montbike amb un fort cop a l'ull que fa que es retiri abans d'hora. La resta continuem fins a dalt de la Serra on ens esperava Juanjo amb un avituallament a base de coc, beguda i fruits secs,  per després emprendre la tècnica i bonica baixada per la sendera de les Cantarelles, una de les millors de la Mola de Godall. Passem per les Ventalles, un trosset a peu i una baixada ràpida fins la carretera i per camins fins Santa Bàrbara, on en arribar ens acabem el menjar ens havia sobrat    d'abans, 35 quilòmetres de recorregut amb 7 de senders.
Des de la Unió Ciclista Santa Bàrbara agraïm l'assistència de tots el que heu vingut, i recalcar que entre tots estem en el bon camí per fer que cada vegada s'afegeixi més gent al nostre esport.