diumenge, 31 de gener del 2010

DH i tarongers, Serra de Godall

Després de tres diumenges seguits xafant neu al Ports, tornem a la Serra de Godall, que ja la podem considerar com a casa nostra. Sortim: Juanjo, Marc, Ximo, Manel, Vicent i la nova promesa del club Oriol, que amb només 11 anys ja pot donar lliçons de btt a gent de molta més edat que ell. Anem a veure com ha quedat el circuit del 2º DH Godall que es farà la setmana que ve. Després de la pujada de Cap d'Asens arribem a la zona d'arribada dels remontadors on hi ha molt d'ambient de gent entrenant per al descens. Comencem la baixada, pel camí ens trobem tot un equip de la Vall d'Uixó, pujant a peu, molt contents amb el circuit; més avall ens parem al nou salt per veure com el fan, la veritat és que sembla fàcil, però al veure´l  impressiona. Abans d'acabar la baixada girem cap a la dreta i pujem pel camí de "les Fontanes" fins "la Paridora" i fem la sendera dels tarongers i cap a casa.



diumenge, 24 de gener del 2010

RACÓ DEL TABAC

Tornem al Port aquesta vegada un grup bastant nombrós format per: Ximo, Sisco, Vicent, Esteve, Manel, Oscar, Jaume, David, Aume, Jordi, Ivan i tres companys del Mas de Barberans, que ens esperaven a la Sènia. La idea és anar amb els cotxes fins a l'àrea de lleure  de la Fou i des d'allí agafar les bicis i  remontar la pista fins al Teixet i després baixar per la sendera del Racó del Tabac. La  pujada és llarga i amb forts pendents, després de varis reagrupaments i d'esmorzar al Faig Pare apareixen  les primeres capes de neu, en alguns llocs més ombrívols del bosc encara n'hi ha molta. Finalment després d'un tros de sender de pujada emprenem la baixada molt pedregosa al començament on hi ha diverses reventades de roda, però una vegada dins el bosc es fa molt ràpida i xaladora amb curves tancades i rampes molt divertides, L'últim tram és molt tècnic i gairebé s'ha de fer tot a peu. En fi una molt bona sortida pel Port on els que feia temps que no hi anavem vam disfrutar.




diumenge, 17 de gener del 2010

CASTES VELLES

Avui hem matinat una miqueta per a fer la pujada a Casetes Velles des de l'àrea de lleure de la Vall i després baixar per la sendera de la Font del Paradís, tot un clàssic dels Ports. Agafem el cotxes i cap amunt, som: David, Ivan, Esteve, Ximo, Vicent, Jaume, Jordi, Oscar, Juanjo, Manel i Aume.  Fins a la casa forestal la pujada una mica enfangada per la fusió de la neu; a partir d'aquí la neu fa acte de presència i a trams ens acompanya fins a dalt però no ens impideix coronar el Coll de l'Assucar. Després emprenem la baixada, els primers trams els hem de fer a peu ja que els trobem totalment coberts de neu, però tal com anem baixant va desapareixent donant pas al fang, creuem el Barranc de la Vall què baixa ple d'aigua i partir d'aquí comença un tram molt ràpid amb nombrosos tobogans fins arribar a l'àrea de lleure de la Vall. Destacar el debut de la nova bici de David, coste i valgue, per fi ja arribat la seva "Specialized de carbono", ja ens diràs com ha anat.




dijous, 14 de gener del 2010

diumenge, 10 de gener del 2010

LA CARROVERA AMB NEU

A les 9 del matí i amb una temperatura de 3 graus sortim: Jordi, Oscar, Sisco, Ximo, Vicent i Manel; en direcció als Ports a fer la pujada de la pista de la Carrovera amb la intenció de trobar neu. Tan prompte com podem deixem la carretera del Mas de Barberans i per camins secundaris arribem a l'entrada de la pista de la Vall, la que puja a Casetes Velles, la qual seguim fins a la bifurcació que va a la Carrovera. Després d'una curta baixada comencem la pujada, 7 km. Al començament moltes clapes de gel sobretot als trams formigonats i finalment, més amunt del que ens esperavem apareix la neu, en alguns trams amb gruixos de 50 cm. que ens obliguen a anar a peu, no obstant podem arribar fins al final, amb un fred intens de -1 grau, després de les fotos de rigor desfem el camí d'anada i tornem cap a casa, en total 46 km de recorregut.



diumenge, 3 de gener del 2010

Serra de Godall-Palometes

Com que alguns encara no l'haviem fet tal com va quedar definitivament, avui anem a fer la Sendera de Les Palometes. Sortim: Ximo, Vicent, Oscar, Marc, Esteve, Juanjo i Manel; en direcció cap a Godall, pujada de Cap d'Asens, camí de la Solcida i avall per Les Palometes. La sendera després de la Marxa del passat novembre està totalment consolidada, tota la terra que vam posar s'assentat , es pot dir que la gran feinada que ens va donar ha valgut la pena. En arribar baix girem cap a l'esquerra en direcció Freginals seguint una pista que acaba al final de la futura "Sendera de Les Cantarelles". Seguim descobrint terreny, remuntant un bon trocet a peu fins trobar la sendera i camí del Palleret, per on baixem fins la carretera. Som quasi a l'alçada dels Freginals i girem cap a l'esquerra pujem una pista molt empinada i en mal estat i tornant a descobrir terreny arribem a la coneguda sendera dels Tarongers, la qual remuntem fins al camí que puja al Corral de la Font de la Serra. Una miqueta més de pujada per després baixar sense parar per sendera fins a la  Font de l'Arboç i tornar cap a casa.