dilluns, 31 de maig del 2010

IV MARATÓ DEL RIU EBRE-XERTA

Sis socis del club hem pres part enguany en la quarta edició de la Marató del riu Ebre, que organitzen els amics de La Moleta de Xerta. La prova és tot un repte ja que el recorregut s'apropa als 70 quilòmetres, amb fortes i llargues pujades, on tenir una bona forma física és important. 
Cal felicitar l'organització pel bon treball al que ja ens tenen acostumats en totes les activitats que monten, s'ha de reconèixer que portar a cap una marxa com aquesta porta molta feina i no és gen fàcil. En fi bon ambient, bon menjar, ben organitzat, l'any que ve a tornar-hi.


diumenge, 16 de maig del 2010

Enllaç Cantarelles-Corral de la Serra


Aquest cap de setmana ha estat intens des del punt de vista senderer a la Serra de Godall. El dissabte la tarda vam fer la fase final i definitiva de la neteja i condicinament de la nova sendera en la qual estem treballant des de fa dies, amb l'ajuda de Josep Barberà i Jordi Martínez d'Amposta. Aquest nou tram enllaça la part superior de la ja coneguda sendera de les Cantarelles amb el Corral de la Serra on comença una clàssica, la conegudíssima sendera del Tarongers o Racó de la Fernanda. Té una llargada de 1850 metres que sumats als ja existents de les Cantarelles i Racó de la Fernanda fa que tinguem un tram total de sender continu de 5 km, el més llarg de la Serra. També està preparada una nova fase de senyalització de senderes.


El diumenge pel matí calia provar el treball fet la tarda anterior i constatar la ciclabilitat del projecte, així sortim des del pavelló d'esports: Ximo, Sisco, Vicent, Oriol, Juanjo, Manel i Josep Barberà. Després de fer la sendera del col.legi, Vilallarga i Pou Pixador pugem per Cap d'Àsens i Solcida fins a l'entrador de la sendera de les Cantarelles, fem el primer tram, el millor, fins que trobem el segon cartell i ens desviem a l'esquerra per fer la nova sendera recien acabada. 
La sendera comença amb una curta rampa de cara amunt  per després seguir amb una suau pujada que es va empinant progressivament i ens exigeix cada vegada més, però amb ganes i habilitat es pot pujar tot. Arribem a dalt del coll i comencem una llarga baixa molt tècnica, al començament, i més ràpida després, amb corves i trialeres que ens obliguen a estar molt fins en la conducció de la bici. Aquesta baixada acaba al fons de l'inici d'un barranc on cal ficar tot el màxim de la màquina i del pilot ja que ens trobem la pujada més complicada  del recorregut, uns 50 metres difícils però no impossibles tal com ens demostra Barberà. Tot seguit el pendent se suavitza de mica em mica i ens permet arribar al Corral de la Serra amb el plat mitjà. 
Ens reagrupem i emprenem la baixada pel Racó de la Fernanda-Tarongers, coneguda per tots. 2,5 km de ràpida baixada on l'adrenalina arriba a nivells insospitats. 




diumenge, 9 de maig del 2010

Canal Xerta-Sènia i Caramella

Després de molts de diumenges per la Serra de Godall, avui canviem el xip i fem un ruta rodadora anant a la Caramella resseguint el curs del Canal Xerta-Sènia. Mentre que el sector més jove del club fan una sortida pel Port a fer la sendera de la Gotellera, el que podem anomenar sector veterà, amb una mitja d'edat de 47 tacos, sortim des del pavelló esportiu som: Ximo, Sisco, Vicent, Manel i Juanjo que s'ha recuperat de la lesió soferta al sender de les Cantarelles fa dos mesos. La ruta transcorre pels camins paral.lels al canal fins  a la casa de la Caramella on parem a esmorzar. Tornem fent un tros curt i fàcil de sendera fins als Reguers on parem per veure una cursa de trail i després fem una cocacoleta al bar del poble. Després de la xerradeta on surt el tema de la nova sendera que estem obrint a la Serra de Godall que enllaçarà dos trams ja existents convertint-se en la més llarga, 4 ó 5 km;  tirem cap a casa per camins variats fins al Canal de la Dreta de  l'Ebre i remuntant per Mianes.



dimecres, 5 de maig del 2010

Últims resultas d'Esteve Mestre




El nostre company Esteve continua encapçalant l'Open Costa Daurada de Tarragona en la categoria cadet,  després de guanyar la segona prova que es va fer a la població de La Secuita el dia 25 d'Abril.





El diumenge següent es va desplaçar a la localitat castellonenca d'Onda per participar en la segona prova de l'Open de la Comunitat Valenciana, on malgrat que el nivell es molt més alt que a Tarragona va aconseguir classificar-se segon de la seva categoria, després d'una durísssima cursa.
Més informació a: bloc de l'equip Can Víctor


                          

dissabte, 1 de maig del 2010

PRIMERA CURSA D'ORIOL GÓMEZ


Avui ha debutat en el món de la competició de la bici de carretera Oriol Gómez, un dels membres més joves del nostre club. Oriol corre amb l'equip de la "Peña Ciclista Benicàssim" i en la primera cursa ha aconseguit quedar en el tercer lloc de la seva categoria. Des del club li desitgem molta sort, seguirem informant de la seva trajectòria que esperem que sigue molt exitosa.