dimecres, 29 de setembre del 2010

8ª TROBADA BTT BÍTEM

Aquest passat diumenge dos socis del club, Juanjo i Manel, hem participat en la 8ª trobada btt al poble de Bítem. Podíem triar entre dos recorreguts i nosaltres vam optar pel curt, de 32 km de distància i de tipus enduro. Enduro sí, però del dur, amb llargues i empinades pujades i senderes d'altíssima dificultat tècnica, amb salts, escalons i rampes, de vegades impossibles per al nostre nivell . Els de Bítem han treballat de valent en la preparació d'aquesta trobada, desbrossant molts de trams de sendera, cosa d'agrair per als qui ens agrada la btt. L'organització va ser correcta, encara que en alguns llocs vaig trobar a faltar una mica més de senyalització, als avituallaments no hi va faltar de res i al final un bon entrepà i pastes i sorteig de regals amb premi per a Juanjo.

Manel.




diumenge, 12 de setembre del 2010

Sortida marató a la Font Nova

La sortida d'avui és d'aquelles que es fan per a agafar fons, ja que ens hem fet un fart de pedalar. Sortim: Ximo, Vicent, Sisco, Juanjo i Manel amb la intenció d'anar al Reguers, per la crta. del Mas i d'altres camins rurals i del Canal Xerta-Sènia. A l'alçada dels Reguers ens deixen Sisco i Vicent, la resta decidim pujar a la Font Nova. Després de veure les obres del Canal i les enormes basses que han fet al seu origen, emprenem la forta pujada a la font, quasi a punt d'arribar Ximo trenca la cadena i ens porta un bon "ratet" reparar-la. Arribem a la Font Nova, ens refresqem amb la seva bona i abundant aigua i aviat emprenem la tornada, es fa tard. Tornada ràpida, pegant-li fort seguint el canal fins el Barranc de LLedó i d'allí per camins fins a Santa Bàrbara, un bon entrenament de quasi 63 km i tres hores i mitja de pedaleig.



dimecres, 8 de setembre del 2010

ROBA DEL CLUB

Aquest és el disseny definitiu del que serà la nova equipació d'estiu del club. El preu és de 30€ el mallot i 30€ el culot. 
Els interessats podeu trucar per reservar a Ximo Bel 637421408, o a David Garcia 617709516, el més aviat possible.

                                                                              




dilluns, 6 de setembre del 2010

MITAMPLANA-FIGUERAL

Després de la llarga pausa de les vancances d'agost ens trobem el sector veterà del club: Ximo, Vicent, Sisco, Juanjo i Manel i decidim fer una sortida rodadora per començar la temporada. Emprenem la marxa en direcció cap als Ports remuntant fins al Camí de Mitanplana, que com es pot deduir del seu nom transcorre per la meitat de la plana que hi ha entre el Port i la Serra de Godall. Arribem als Valentins on parem un "ratet" al bar i després ens dirigim, com no pot ser d'altra manera, a la nostra estimada Serra de Godall. Pugem la sendera de l'antiga Pedrera, abans d'arribar al Coll de Cocons, parem per investigar una nova sendera que algú ha obert. La seguim a peu però al no tenir continuïtat retornem al punt d'abans per continuar la nostra ruta. Després d'arribar al camí asfaltat que puja fins a les antenes, baixem en direcció a la Font de Cap d'Àsens fins a l'entrada de la sendera del Figueral, a la nostra dreta. Tot i que està molt ben senyalitzada, aquesta sendera està molt bruta tant de vegetació com de rames i restes de poda, caldrà fer una intervenció, perquè no està gens malament . Arribem a Godall i després de fer la sendera del Col.legi retornem per Camí Vell d'Amposta.