diumenge, 28 de novembre del 2010

10a TROBADA BTT XERTA 2010 VOLTA A LA MOLETA

Una bona representació del nostre club, 12 socis, alguns dels quals estrenaven la nova equipació de roba, hem participat aquest diumenge 28 en la 10ª trobada btt de Xerta que organitzen els nostres companys del Club BTT La Moleta. Com sempre ens teniem preparat un bon recorregut, on s'alternavem els trams de camí amb senders tant de pujada com de baixada, amb dificultat diversa.  Després de la sempre pesada pujada a la bonica Font Nova una llarga sendera seguida de camins no gens fàcils ens porta gairebé fins a Xerta on remuntem després fins al canal on teniem preparat el ja típic esmorzar a base de baldana i saltxitxa i també el caferet acompanyat del "conyac del sogre", que no falta mai a Xerta. Bé, continuem disfrutant de la btt en companyia dels companys de les nostres terres. 



dimarts, 23 de novembre del 2010

2ª MARXA BTT FIRA DE L'OLI DE SANTA BÀRBARA

Un total de 98 participants van prendre part aquest diumenge 21 de novembre en la 2ªMARXA BTT DE LA FIRA DE L'OLI DE SANTA BÀRBARA. A les 9 del matí, es va efectuar la sortida davant del pavelló d'esports i entre les onze i la una vam fer l'esmorzar-rostida i el sorteig de regals a la zona de pic-nic de Santa Bàrbara; donant per finalitzada la Marxa pels voltants de les dos de la tarda. Tot va transcórrer amb normalitat, malgrat el fred, el temps ens va acompanyar i vam poder gaudir del paisatges que ens ofereix la Serra de Godall practicant la nostra passió per la bicicleta tot terreny.

Des de la Unió Ciclista Santa Bàrbara volem agrair a tots els participants la seva assistència i fer una menció especial als clubs amb més participants: La Moleta btt de Xerta 11 participants i Montbike d'Amposta 10 participants.També un especial agraïment al tots els patrocinadors: ajuntaments i empreses de la comarca, i a tota la gent, socis i no socis que ens ha ajudat a fer possible aquesta 2ºMARXA BTT FIRA DE L'OLI DE SANTA BÀRBARA.