dimarts, 19 de juny del 2012

4rt DUEXTREM

La quarta edició de la cursa Duextrem ha estat tot un èxit i suposa la total consolidació de la prova, amb 500 participants sumant totes les modalitats de participació: cursa trail, marxa a peu, btt i duatló. En aquest edició he tingut l'oportunitat de participar en l'organització, col.laborant en les inscripcions i el cronometratge de la cursa de btt, cosa que m´ha servit per a veure des de dins el funcionament organitzatiu i la complexitat d'organitzar una competició esportiva com aquesta. Crec que puc valorar objectivament des de fora el gran desplegament tant logístic com humà, per tant i després de veure la satisfacció generalitzada per part dels participants els hi puc donar un excel·lent com a organització. No és gens fàcil moure un equip de 150 persones i que tot surti bé.
En l'apartat btt, en la prova puntuable per a la Xallenger, van prendre part 207 corredors. Els primers van fer els 44 quilòmetres del recorregut en poc menys de 2 hores,  el club amb més participants va ser, com ja ve sent habitual, el Btt La Ràpita.
Menció a part mereix el reconeixement que des de Montbike van fer al nostre company Ximo Bel per la seva feina en la recuperació i manteniment de senders, ja que part del recorregut de btt passava per sederes netejades per ell.