dimarts, 26 de novembre del 2013

5ª Marxa btt Fira de l'Oli de Santa Bàrbara

Després d'haver-la d'ajornar els dos últims anys degut a la pluja; aquesta vegada els temps ens ha acompanyat, així el diumenge 24 hem fet la 5ª Marxa btt Fira de l'Oli de Santa Bàrbara. Han sortit 110 participants, a gaudir del recorregut de btt que havíem preparat , pels termes de Santa Bàrbara, Masdenverge i Freginals, com sempre, fugint de l'asfalt i apropant-nos al màxim a la muntanya per sender i camins. Un recorregut  de tipus rally, menys tècnic i més físic, al no poder passar per la Serra de Godall (permisos de medi ambient, incompatibilitat amb la cacera, poc interès del govern local...), com en els anys anteriors, on els senders són més d'enduro.

Tot ha transcorregut sense incidents dignes de menció, ja que tothom ha anat sense presses, gaudint del paisatge i seguint, en tot moment, les indicacions del membres de l'organització, fent els agrupaments necessaris per a gaudir tots junts de la diada. Després dels avituallaments  per a recuperar forces durant el recorregut, en acabar hem fet l'esmorzar tradicional, amb l'all i oli i les baldanes i saltxitxes de sempre.
Una vegada més, des de la Unió Ciclista Santa Bàrbara donem les gràcies a tots els participants per la seva assistència i també a tota la gent que ens ha ajudat desinteressadament.

Manel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada